A hétvégén a szombati napon hazai környezetben kezdte meg a bajnokságot a Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az UVSE csapata ellen, míg Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a KSI ellen ugrott medencébe a BVSC uszodában.

A hazai rendezésű szezon első mérkőzésén a 2007 gyermek csapatunk jól kezdett a nagyobb és több korosztályban is az élmezőnyhöz tartozó UVSE ellen. A mérkőzésen végig magabiztosan játszottunk, fegyelmezett volt a védekezésünk és lendületes volt a támadásunk. A meccsen azért voltak hibáink, amit ki kell még javítanunk, hogy jobbak lehessünk, mivel kimaradtak olyan helyzetek, amiket kötelezően be kellett volna lőni.

Ceglédi VSE – UVSE 10:5
Gólszerzők: Farkas Zalán 6, Banai Máté 2, Rétyi Roland, Bori Noel

A 2005 gyermek csapatunk a BVSC uszodában a pillanatnyilag a csoportját vezető KSI ellen ugrott medencébe. A mérkőzést kapkodva és fegyelmezetlenül kezdtük rengeteg hibával, de ennek ellenére a vezetést megszerezve egészen az utolsó negyedig tartani tudtuk ezen a kiegyensúlyozott mérkőzésen, ahol nagyon kevés gól esett. Az utolsó negyedben viszont dekoncetráltak lettük és játékunk teljesen szétesett, aminek következtében kaptunk olyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna, így a lefújást követően az eredményjelző táblán a KSI neve mellett szerepelt több gól.

KSI – Ceglédi VSE 7:5
Gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz, Kakuk Ákos