A Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának felnőtt férfi OB1/B-s csapata szombaton a MAFC 113 csapatát míg az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági csapat vasárnap a Csongrád korosztályos csapatait fogadta hazai környezetben.

A felnőtt csapat a régen szebb napokat látott MAFC csapatát látta vendégül. A mérkőzésen végig jó védekezéssel játszó CVSE aratott győzelmet. Örömteli dolog volt, hogy a saját nevelésű ifi játékosok gólokkal hálálták meg a bizalmat.

Ceglédi VSE – MAFC 113 13:4
Gólszerzők: Ujházi Andor 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor 2, Simon Balázs 2, Muth Dániel, Bicskei György, Milus Dávid, Tószegi Zoltán

A vasárnapi napot gyermek csapatunk kezdte a Csongrád korosztályos csapata ellen. A mérkőzés papírforma szerint alakult, már az első negyedben magabiztos vezetést szereztünk, amit kitűnő védekezésünknek köszönhetően tovább növeltünk a meccs végéig.

Ceglédi VSE – Aeroprodukt- Csongrád 16:6
Gólszerzők: Orosz Zoltán 3, Medveczki Gábor 3, Szendrei Dávid 3, Szabó Róbert 2, Soós Titusz 2, Kecskeméti Koppány, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf


A nap második mérkőzését a serdülő csapatunk játszotta. Az első negyedben az ellenfél jelentős előnyt szerzett, de kiváló játékkal sikerült egalizálni az eredményt az utolsó negyed kezdetére. Az utolsó negyedben viszont sajnálatos módon az ellenfél javára több büntetőt és kiállítást ítélték a játékvezetők, míg a ceglédi csapat támadásai alkalmával némák maradtak a sípok. A mérkőzésen Zöldi Péter, Tarbály Zolrán, Fekete Ákos, Ecser Bence kiemelkedő teljesítményt nyújtott, de az egész csapatot dícséretet érdemel.

Ceglédi VSE – Koelner Csongrád 11:12
Gólszerzők: Tarbály Zoltán 3, Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz, Vágó Sándor, Szendrei Dávid

Az ifjúsági csapatunk ugrott vasárnap utoljára a medencébe, hogy a győzelemért járó három pontot itthon tartsa. A csapat magabiztos győzelmet aratott a Csongrád ellen. A győzelem nyitja a jó védekezésben és Milus Dávid gólerős játékában volt, egy maga 11 gólt szerzett.

Ceglédi VSE – Koelner Csongrád 21:4
Gólszerzők: Milus Dávid 11, Tószegi Zoltán 3, Szilágyi Márk 2, Forgó Martin 2, Fekete Ákos 2, Nagy Dávid