A sátorépítés miatt csapataink idegenben játszottak a hétvégén ismét. A szombati napon délelőtt Budapesten a Königh György 2008 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a BVSC ellen kezdte meg a versenyzést.

A mérkőzést nagyon jól kezdtük, fegyelmezetten és a megbeszélt taktikát betartva vezettünk a meccs elején, de a meccs második felére sajnos eljött a fáradság és vele együtt a hibák is. Ez utóbbi abban nyilvánult meg, hogy négy játékos kipontozódott és szétesett a csapat. A mérkőzésen érdekesen alakult a kiállítások és a büntetők aránya a két csapat között a mi hátrányunkra, melyek miatt már esély sem volt arra hogy egy szoros eredmény tudjunk tartani.

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE  18:7

Gólszerzők: Szendrei Attila 4, Rétyi Roland 2, Harczi Zsombor

A szombati napon Budapesten szerepelt továbbá férfi felnőtt csapatunk és a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk is. A felnőtt csapatunk a Császár- Komjádi uszodában ugrott a medencébe az ASI Vasas vendégeként, ahol  ismét sok hibával, pontatlanul játszottunk, melynek következtében ismét vereséget szenvedtünk el, de reméljük a télre össze érik a csapat.

ASI Vasas – Ceglédi VSE  8:6 

Gólszerzők:  Simon Gábor 2, Korom Tibor, Fodor Richárd, Farkas Gergő, Simon Balázs

A szombati nap lezárásaként a Margitszigeten a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a BVSC ellen játszotta le a bajnokság következő fordulóját, akik ennek a korosztálynak a legerősebb csapata. A mérkőzésen a megbeszélt taktika szerint játszottunk és sok szép akciót vezetünk végig, de csak a tisztes helytállás maradt nekünk.

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE  15:5

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Kakuk Ákos

A hétvége folytatásaként vasárnap az országos fiú utánpótlás csapataink Hódmezővásárhelyre utaztak. Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol mélyen a tudásunk alatt játszva és csapat játék helyett egyéni játékként felfogva szenvedtünk el első vereségünket.

HVSC – Ceglédi VSE 12:9

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Kakuk Ákos 2, Fábián Olivér 2

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol két eltiltott, Fekete Ákos és Soós Titusz nem játszhatott a mérkőzésen. A győzelem nem forgott veszélyben, de nehéz mérkőzésen szerezte meg a három pontot a csapat. A mérkőzés kimenetelében döntő szerepe volt a kiválóan védő Tótin Patrik.

HVSC – Ceglédi VSE 4:6

Gólszerzők: Hajdú Kornél 2, Csáthy Dániel, Kecskeméti Koppány, Orosz Zoltán, Medveczki Gábor

 

A hétvége zárásaként Hódmezővásárhelyen az ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe. A rendes játékidőben döntetlen lett a mérkőzés vége, de végül az ötméteresekkel bezsebeltük a győzelemért járó pontokat. A csapat küzdött, remek dolgokat csináltak, de sajnos buta hibákat is vétett és így nehézzé tettük maguknak a találkozót. 

HVSC – Ceglédi VSE 9:10

Gólszerzők: Tószegi Zoltán 3, Fekete Ákos 2, Nagy Dávid, Milus Dávid, Korb Zsombor, Forgó Martin, Csáti Márton