A hétvége szakosztályunk számára pénteken kezdődött, hiszen országos utánpótlás fiú bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapataink előrehozott mérkőzést játszottunk a Kecskemét ellen.

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de így is tisztes helytállás volt a feladat. A meccsen viszont a megbeszéltek szöges ellentéte látszódott a csapaton, valamint erőtlen támadások és nagyon gyenge védekezésünknek köszönhetően kiütéses vereséget szenvedtünk el.

Ceglédi VSE – Kecskemét    3:15

Gólszerzők: Baglyas Péter, Medveczki Gábor, Soós Titusz

A második meccsen serdülő csapatunk ugrott a medencébe, ahol a pontatlan támadás vezetés miatt sok helyzet maradt kihasználatlanul. A kecskeméti csapathoz visszatért center kiválóan játszott, semlegesítését csak részben sikerült megoldani.

Ceglédi VSE – Kecskemét    10:13

Gólszerzők: Fekete Ákos 3, Ecser Bence 3, Csáti Márton 2, Tarbály Zoltán, Kiss Máté

 A pénteket ifjúsági csapatunk zárta. A meccset lelkes, fegyelmezett játékkal nyertük meg.

Ceglédi VSE – Kecskemét    10:8

Gólszerzők: Rajkort Zsolt 3, Tószegi Zoltán 2, Ecser István 2, Korb Zsombor, Forgó Martin, Tarbály Zoltán

 

 A hétvége folytatásaként Budapesten a Königh György 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a BVSC ellen küzdött meg a győzelemért. A mérkőzésen meglepetést okoztunk sajnos rossz értelemben, mivel egy jó csapat ellen nem a vereséggel van a baj hanem, ahogy kikaptunk. A játékosok bátortalanul teljesen belassulva  asszisztáltak a győzelemre éhes ellenfél játékához. Sajnos nem sikerült gólt dobni, ami az eddigi teljesítményünkre nem volt jellemző. Nagy pofon volt ez, de remélem sikerül megújulni és a bajnokságot tisztes helytállással befejezni.

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE  14:0

 

A vasárnapi napon szakosztályunk országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatai Székesfehérvárra utaztak, hogy ott fejezzék be a 2018/19 bajnoki szezont.

Először serdülő csapatunk játszotta le utolsó mérkőzését, ami színvonalas, izgalmas volt hisz a két csapat fej-fej mellett haladtak. Az utolsó percben a szerencse elpártolt tőlünk és így ha minimális különbséggel de vesztesen hagytuk el a medencét. Kiválóan védett Zöldi Péter, de a csapat minden tagja dicséretet érdemel a mutatott játék alapján.

FVSE – Ceglédi VSE  8:6

Gólszerzők: Fekete Ákos 2, Ecser Bence 2, Csáti Márton, Kiss Máté

 

 A sort gyermek csapatunk folytatta. A mérkőzésen dominált a jó védekezés és az erőtlen támadás, ami megnehezítette a dolgunkat, de így is nyögvenyelősen, de megnyertük a szezon utolsó mérkőzését.

FVSE – Ceglédi VSE  5:7

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Medveczki Gábor 2, Fábián Olivér, Kiss Máté, Soós Titusz

 

A nap zárásaként illetve országos utánpótlás fiú bajnokság zárásaként ifjúsági csapatunk játszotta le a mérkőzését. A Székesfehérvár jó erőből álló csapata Cegléden az első fordulóban 18-5 nyert, a visszavágón ott 12-7 kapott ki a csapat, ez javulás, ami fegyelmezettebb játéknak tudható be.

FVSE – Ceglédi VSE  12:7

Gólszerzők: Ecser Bence 4, Nagy Dávid, Milus Dávid, Tószegi Zoltán