A vízilabda szakosztály felnőtt csapata kezdte meg a hétvégét csapataink közül, mivel pénteken hazai környezetben fogadta az FTC Telekom csapatát a középház rájátszásának első játéknapján. A mérkőzés kiegyensúlyozott, izgalmas volt egészen a 3. negyedig, ahol kihasználtuk helyzeteinket és két gólos előnyre tettünk szert, amit a meccs végéig küzdelmesen, de részben sikerült megtartani, így itthon tartottuk a három pontot.

Ceglédi VSE – FTC Telekom  11:10

Gólszerzők: Muth Dániel 4, Hajek Zsombor 2, Ujházi Andor 2, Simon Gábor, Mulis Dávid, Simon Balázs

A hétvége folytatásaként a Rusorán Péter 2005 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk Budapesten vendégszerepelt a Hajós Alfréd uszodában a Polo SC vendégeként.  A meccs az elvártnak megfelelően alakult már az elején számottevő előnyre tettünk szert, amit a jó játékunknak köszönhetően több gólosra növeltünk és a győzelem így nem volt veszélyben.

Ceglédi VSE – Polo SC    14:4

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Fábián Olivér 2, Szendrei Dávid 2, Soós Titusz 2, Gujka Dominik, Patonai Péter, Advic Benjamin

A szombati nap zárásaként Kőnigh György 2007 gyermek bajnokságban játszó csapatunk ugrott a medencébe szintén a Hajós Alfréd uszodában az UVSE vendégeként. A mérkőzést sajnos nagyon rosszul kezdtünk és az ellenfél agresszív többször sérüléseket okozó játékát támogató játékvezetői ítéletek sem segítették esetleges javuló játékunkat, ezért az első két negyedben több gólos hátrányba kerültünk. A játék második felére viszont taktikát váltottunk és a csapattól eddig soha nem látott óriási szívvel játszva a 3. negyedet 5-0-ra hoztuk és ezzel átvettük a vezetés, amit a végéig meg is tartottunk. A megváltozott játékunknak köszönhetően megnyertük a meccset, ami nagy meglepetést okozott az UVSE játékosainak valamint csalódásukat is mutatja, hogy a szokásos meccs utáni pacsizást sem fogadták tőlünk.

Ceglédi VSE  –  UVSE  6:5

Gólszerzők: Farkas Zalán 3, Szendrei Attila, Bori Noel

A hétvége folytatásaként hazai környezetben ugrott medencébe az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Tatabánya ellen. Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta. A találkozó az első negyedben nem úgy alakult, ahogy azt mi szerettük volna, hisz a taktikai megbeszélésen elhangzott utasításokat nem sikerült betartani, így ellenfelünk két gólos előnyre tett szert. A meccs második és harmadik negyedében ledolgoztuk hátrányunkat és az utolsó negyedet döntetlennel vártuk. A 4. negyedben több olyan helyzetet hagytunk ki, ami eldönthette volna a mérkőzést kimenetelét.

Ceglédi VSE . TVSE  8:10

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Szabó Róbert 2, Kiss Máté 2, Medveczki Gábor 2

 

A második mecset serdülő csapatunk játszotta, ahol Zöldi Péter remek védései stabilizálták a ceglédi csapat védekezését. Támadásban Medveczki Gábor, Szendrei Dávid volt hatékony. Fekete Ákos,  Tarbály Zoltán, Ecser Bence mezőnymunkája átlagon felüli volt. Az egész csapatot dícséretet érdemel. A tabellán előttünk lévő csapatot sikerült legyőzni kiváló játékkal.

Ceglédi VSE  –  TVSE 9:5

Gólszerzők: Szendrei Dávid 4, Fekete Ákos 2, Medveczki Gábor 2, Ecser Bence

A nap zárásaként ifjúsági csapatunk játszott. A mérkőzésen nem tudtunk méltó ellenfél lenni a Tatabányának.

Ceglédi VSE  –  Tatabánya 4:16

Gólszerzők: Ecser Bence 2, Korb Zsombor, Forgó Martin