Felemás hétvége a medencében!

A hétvégén szakosztályunk csapatai Budapesten vendégszerepeltek. A szombati napon férfi felnőtt csapatunk az OB I/B bajnokságban a Császár – Komjádi Béla uszodában a Vasas SC vendégeként szerepelt.
A kitűnő erőkből álló Vasas ellen ( pl. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok) a múlt héthez képest javuló kapus teljesítménnyel és játékkal játszottunk, de még mindig a tudás szintünk alatt, így csak a tisztes helytállás maradt. A mérkőzésen kiemelkedett kitűnő játékával a 17 éves Milus Dávid.

Vasas SC – Ceglédi VSE 14:11
Góllövők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 2, Milus Dávid 2, Simon Balázs

A szombati napon a Rusorán Péter gyermek 2005 bajnokság szereplő csapatunk az FTC ellen a népligeti uszodában ugrott a medencébe. A mérkőzésen sajnos megilletődötten kezdtünk és nem tudtok felvenni a meccs ritmusát, aminek következtében nagy aranyú vereséget szenvedtünk el.

FTC Telekom – Ceglédi VSE 16:3
Gólszerzők: Kecskeméti Koppány, Szendrei Dávid, Soós Titusz

A vasárnapi napon az országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk az YBL Waterpolo Club korosztályos csapatai ellen harcoltak a győzelemért a budapesti Császár- Komjádi Béla uszodában.
Az első mérkőzést a gyermek csapatunk játszotta, ahol a magabiztos kezdést követően az eredménybe beleülve hagytuk, hogy ellenfelünk feljöjjön. A meccs az utolsó negyedben dőlt el, ahol összeszedetten játszottunk és a taktikai utasításokat betartva értékesítettük kialakított helyzeteinket, mely következtében ezt a negyedet 4:0-ra nyertük meg.

YBL WPC – Ceglédi VSE 9:13
Gólszerzők: Szendrei Dávid 8, Kecskeméti Koppány 2, Szabó Róbert 2, Medveczki Gábor

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A jobb erőből álló budapesti csapat megérdemelten nyert a tartalékosan felálló ceglédi fiatalok ellen. A csapat küzdőszelleme dicséretet érdemel. A kapuban jól védett Zöldi Péter illetve támadásban is voltak bíztató megoldások.

YBL WPC – Ceglédi VSE 9:6
Gólszerzők: Szabó Bendegúz 2, Fekete Ákos 2, Csáti Márton, Szendrei Dávid

A hétvége befejezéseként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe. A mérkőzést a jó védekezésnek köszönhetően magabiztosan nyertük. Bezzeg Marcell kapus kitűnő teljesítmény nyújtott.

YBL WPC – Ceglédi VSE 8:11
Gólszerzők: Milus Dávid 4, Szilágyi Márk 3, Kotlár Péter 2, Rajkort Zsolt, Tószegi Zoltán