A hétvégén szakosztályunk felnőtt csapata hazai környezetben fejezte be a 2018/2019 bajnoki szezont a Neptun ellen. A mérkőzésen csapatunk bravúros győzelmet aratott a rutinos Neptun ellen. A meccs mind taktikailag és mind színvonalban méltó befejezése volt a szezonnak. A ceglédi csapat kezdőjében először mutatkozott be a kapuban ifjúsági kapusunk Bezzeg Marcell illetve játékosként Milus Dávid. A bajnokságban ezen győzelemnek köszönhetően megszereztük a tavalyi évhez hasonlóan a 10. helyet, ami bravúros hisz a szezon alatt több meghatározó játékos távozott a csapatból külföldre magasabb osztályba, ami tovább nehezített a helyzetünket az amatőr, de szinte prof szemléletű bajnokságban.

Ceglédi VSE – Neptun VSC   11:10

Gólszerzők: Simon Gábor 5, Muth Dániel 4, Ujházi Andor, Simon Balázs

A szombati nap folytatásaként a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a budapesti Kőér utcai uszodában a Kecskemét ellen ugrott a medencében. A mérkőzésen a csapat a kezdeményezést illetve irányítást már az elejétől kezdve átvette és a megbeszélt taktikát betartva, csapatként nyertük meg a meccset a csoportot magabiztosan vezető Kecskeméttel szemben.

 KESI – Ceglédi VSE   7:11

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Csernus Flóra, Fábián Olivér, Gujka Dominik, Farkas Zalán, Kakuk Ákos, Borsos Blanka

A hétvége zárásaként vasárnap hazai környezetben fogadta az országos bajnokságban gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a budapesti UVSE II. csapatát. A gyermek meccscsel kezdődött a mérkőzés sorozat, ahol az első két negyedben ellenfelünk kihasználta hibáinkat és oly nagy mértékű előnyre tett szert, hogy nekünk a meccs második felében csak a kozmetikázás maradt, így nem tudtuk itthon tartani a győzelemért járó három pontot.

 

Ceglédi VSE  –  UVSE II.   5:8

Gólszerzők:  Kecskeméti Koppány 2, Medveczki Gábor 2, Soós Titusz

A második meccset serdülő csapatunk játszotta. A tabellán előttünk álló  ellenfél győztesen hagyta el a ceglédi uszodát. A csapat ennek ellenére dicséret illeti, hiszen végig küzdötték a mérkőzést helyenként jó játékot mutatva. Az ellenfél kihasználva fizikai fölényét sokszor a sportszerűség határát súrolva nyert.

Ceglédi VSE  –  UVSE II.   6:14

 Gólszerzők: Ecser Bence 3, Fekete Ákos 2, Kiss Máté

 

A nap végén ifjúsági csapatunk játszott, ahol összeszedett, fegyelmezett játékot produkálva nyertük meg a meccset.

Ceglédi VSE  –  UVSE II.   11:10

 Gólszerzők: Milus Dávid 5, Tószegi Zoltán 2, Ecser Bence2, Rajkort Zsolt, Korb Zsombor