A hétvégén szombati napon férfi felnőtt csapatunk az OB1/B bajnokságban hazai környezetben, míg a 2006 gyermek csapatunk a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban Budapesten ugrott a medencébe a győzelem reményében.
A felnőtt csapatunk hazai környezetben a Dunakanyar Waterpolo csapatát fogadta. A mérkőzésen sajnos gyenge kapus teljesítmény mellé gyenge védekezés és rossz helyzet kihasználás társult, ami egyenes út vezetett a sima vereséghez. Reméljük a csapat levonja a tanulságokat.

Cegléd VSE – Dunakanyar Waterpolo 6:16
Gólszerzők: Bernula Gergő 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor 2, Muth Dániel, Simon Balázs

A 2006-os gyermek csapatunk Budapesten a Szőnyi úton az FTC vendégeként szerepelt a Markovits Kálmán gyermek bajnokság első fordulójában.
A mérkőzést idegesen és kapkodva kezdtük, melynek köszönhetően sok rossz passzt adtunk és rossz döntéseket hoztunk a vízben így az első negyedet követően a szünetre dobott gól nélkül, de kapott 4 góllal mentünk, ami megnehezítette a mérkőzés hátralevő részét. A meccs többi negyedében tisztességes helytállással küzdöttünk a megbeszélt taktikát betartva, de csak a tisztes helytállás maradt.

FTC-Telekom Waterpolo – Cegléd VSE 13:3
Gólszerzők: Farkas Zalán 2, Kecskeméti Koppány