A hétvégén megkezdődött a 2019-es év majdnem minden csapatunk számára. A szombati napon felnőtt OB1/B csapatunk Leányfalura látogatott, míg országos utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk hazai környezetben fogadta a Székesfehérvár korosztályos csapatait.

A szombati meccsnapon a Dunakanyar Waterpolo csapatának vendégeként szereplő férfi OB1/B-s csapatunkat nagyon fűtötte a visszavágás, mivel az őszi hazai mérkőzésen 17:9-re kaptunk ki egy gyenge játékkal. A meccs nem indult túl jól, mert vendéglátónk 5:1-re elhúzott, de mi nagy energiákat mozgósítva 7:1-es sorozatot csináltunk és megfordítottuk 8:6-ra a mérkőzés állást. Az utolsó negyedben viszont sajnos három meghatározó játékosunk is kipontozódott, így a két gólos előnyünket nem tudtuk tartani és elvesztettük a mérkőzést.

 

Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE  11:10

Gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin 2, Muth Dániel 2, Simon Balázs 2, Hajek Zsombor, Bernula Gergő

 

A vasárnapi napon hazai környezetben folytatódott az országos fiú gyermek, serdülő, ifjúsági bajnokság. A ceglédi csapat a Székesfehérvár korosztályos csapatait fogadták.Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, ahol az első pillanattól kezdve az irányítást a kezünkbe vettük. A kidolgozott helyzeteinket magabiztosan gólra váltottuk, ennek köszönhetően olyan előnyre tettünk szert, ami a mérkőzés végig kitartott, így a győzelem nem volt kétséges.

Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE    17:10

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Soós Titusz 4, Szendrei Dávid 4, Medveczki Gábor, Szabó Róbert, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol szoros mérkőzésen nagy csatában maradt alul a jobb erőkből álló ellenféllel szemben a ceglédi csapat. Zöldi Péter és Tótin Patrik  kiválóan védték a hazai kaput. Tarbály Zoltán, Ecser Bence, Fekete Ákos is  jól játszott. A játék képe alapján talán a győzelem is meg lehetett volna, ha a végjátékban pontosabban játszunk. Az egész csapat dicséretet érdemel.

 

Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE    11:13

Gólszerzők:   Ecser Bence 4, Tarbály Zoltán 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz, Gáspár Tamás

A nap utolsó mérkőzése az ifjúsági csapat a meccse volt. A csapat négy meghatározó játékos betegsége miatt gyenge felállásban volt kénytelen kiállni és így vereség elkerülhetetlen volt a Fehérvár csapatától.

Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE    5:18

 Gólszerzők: Milus Dávid 2, Nagy Dávid, Fekete Ákos, Ecser Bence